Jag ljuger kanske en del, men inte som min syrra

Ja jag har ju änna utlovat att det ska bli lugna 4 veckor att se framemot.. Kanske inte blir riktigt så i alla fall. Det finns alltid nåt att fira och ikväll är det ju påskafton! SEN kan jag se framemot 3 lugna veckor i alla fall..

Apropå rubriken så får jag berätta en anekdot om hur min syrra är. Imorse när jag skulle slänga på mig en tröja jag inte alltför ofta använder så hittar jag den inte. Då går jag direkt in i syrrans rum, rotar fram min ihopskrynklade tröja bland hennes skrynkliga och smutsiga kläder. Sen ringer jag henne och frågar:

-Har du sett min svarta tröja?
-Nää, är hennes svar.
-Jo men den svarta med lite polokrage duvet, för att ge henne en andra chans.
-Ja jag vet men nää.
-Nähä, men jag hittade ju den nyss i din garderob.. och jag har inte lagt den där, men den kanske har gått dit själv??
-Nää, jag vet inte.

Tror hon på allvar att jag går på hennes blånekande? ÅH så otroligt korkat, IDIOT!

Hos Thina

Nu sitter jag hemma hos Thina och lyssnar på grym musik. Det är skärtorsdag idag och man ska festa! Vilka är på? Aja vi ses ute i dimman då.

En cigg på balkongen nu, ja.

laterr


Uppdatering

Här sitter jag hemma i morgonrock och äter middag som består av ljummen sparrissoppa, YUMMY! Nä men jag ska sluta vara ironisk för den ääär faktiskt god, lite tråkigt att inte käka nån macka till bara. Så här kommer det vara i 4 veckor för mig, bara så ni vet! Alkohol kommer inte bli mycket ikväll, men what the hell NÅGON någorlunda nykter kväll måste man väl ha. Eller ja i 4 veckor. Som ni kanske har förstått så har jag börjat värsta dieten som ska vara i 4 veckor. New York here I come. Aja, jag har iaf laddat upp med cigg! Ni hittar mig på takterassen på Push ikväll, antagligen frysandes röven av sig. (Jag sov med raggsockor på igår, jag säger ju att jag är frusen av mig!)

Ha en bra kväll allihopa! Love

Skärtorsdag

Idag har jag jobbat, och det var faktiskt kul. Det har det varit dom senaste gångerna. Det känns bra när det går bra!

Ikväll blir det väl en sväng utåt.. Push som vanligt. Dom har flyttat påskens party till idag, och när det är påsk tänkte jag att det passar utmärkt att ha gult på sig! Jag har en neongul top som jag tror åker på.. Provade ett par schyssta stövlar på jobbet idag, Acne med lite 70-talsfeeling. Assnygga och på 70 %. Får väl se sen när lönen kommer..  erhm.

Nu ska jag ta och varva ner lite, har cyklat till och från jobbet och fysatan vad kallt det var! Men man blir varm ändå.. Jaja update later.

Love

Holy crap

VAFAN! Igår kväll låg jag och tänkte och var så himla nöjd över att jag hade bestämt mig för en morgonpromenad. Jag tänkte ju att det var sååå fint väder med sol och fåglarna som kvittrade och allt. När jag vaknar och tittar ut dock, så SNÖAR DET!! Vad är det för bullshit?? Okej att man hört att det ska snöa till påsk, men först och främst är det nästan en vecka kvar, plus att det ska ju inte va snöstorm för det! Bara lite fjutt blandat med regn typ eller nåt.

Nej för fan vad ska man göra nu? Jo asså man kan ju ha gott samvete och sitta klistrad vid xbox360 idag liksom. Och sen har jag träning ikväll också. Så ja okej jag behöver inte gräma mig än.


Later biatchos

Roligaste på länge

Nu har jag visat den här videon för så många så jag kan lika gärna lägga ut den här.



00:25 !!!

Mer firande

Ännu mer middag. Men idag var det för släkten och x antal småbarn. Jag gillar inte småbarn men idag var alla faktiskt gulliga och snälla.

Är sjukt mätt bara och lite ångest. Promenad någon?

image57

Den här bilden fick jag fram på sökordet "bloated". Stabilt.

Firande

Herreminskapare vad jag är mätt. Syrran fyller 20 imon så det är stormiddag här med hennes små vänner idag. Visste inte att min syrra kunde laga så god mat! Så fint Thina sa att "du sköter dig ju jättebra på veckodagarna" (hon syftade på träning och min nyttiga kosthållning), så ja visst på lördagen får man släppa loss. Så jag tog både en och två gånger. Snart blir det marrängswiss vilket var typ 10 år sen jag åt sist. Ska bli sjukt gott. Man kanske ska slänga in en påse godis på det? Hmm får tänka på det. Lika bra och gå all the way liksom.

Blir nog ingen utgång idag, gårdagen tog nästan kål på mig. Jag vet inte vart mitt spritsinne har tagit vägen faktiskt. Har haft en sprängande huvudvärk hela dagen, och det enda jag gjorde idag var att köpa present till syrran. Det var skitjobbigt.

Ska bli skönt när crowden drar härifrån så kan jag få lite qualitytime med katten typ..? Nä men det blir väl nån go rulle.

ttyl

Vare sig ni vill eller inte

Mina kära damer och herrar, vare sig ni tycker perez hilton är ful, tjock, kass, jobbig eller grym. Och jag skiter i vilket. Men den här videon hade han lagt upp, och TACKA GUD!! Ni får inte missa den, kolla på den NU!



Jag gillar speciellt hur hon sneglar på juryn, och att hon inte riktigt hamnar rätt efter oooo, ooo.

Cravings

för Thina alltså. Hon tog en paus från powernapandet/pluggandet? (hihi) och vi tog oss ääända ner till järntorget. Där stötte vi på mr Burger King och ett ultrakäckt biträde som tidigare jobbat på... MCDONALDS. Branschbyte? Aja, där satt vi och snacka skit och så kommer han med glass till oss! Där rök ju min träning idag.. men Thinas "för"-argument var att det faktiskt bara var 9 gram fett i.. i mcdonalds glass åtminstone.. aja.

Imorgon ska jag äntligen jobba, och det hela dagen. Ska bli skönt att vara sysselsatt och träffa lite folk. Även om det är sjukt kul att spela tv-spel så är det bra att träffa folk då och då, så man inte blir en blek liten tv-nörd (fast det blir inte jag för jag har solat idag).

Det blir nog en tidig kväll idag för nu ska jag dricka mitt te som har lugnande effekter och då kommer väl mina ögon gå igen rätt snart. Fan vad gött.

Later dudes

I'm an assassin

En bra en också. Impulsköpte ett nytt spel i förrgår, Assassin's Creed. Sen dess har jag suttit som klistrad eftersom jag inte haft nåt jobb på g. Det är sjukt snyggt gjort och riktigt kul att spela faktiskt. Dessutom så kan man röra på sig oftast (inte som i andra spel där man står som klistrad när någon snackar med en), så jag brukar agera ut något man kan kalla skådespeleri! Det är väl mitt tjejiga inslag i det hela.. Men jag skäms inte.

image52



Jag måste säga att jag har en liten crush på snubben spelet handlar om. Så jävla snygg och smidig och mystiskt! (Patetiskt)

Ay baybee

Min käre vän från Kanada berätta just att det snöade en massa där igår. Hon sa även att det var mycket snö, "the height of a baby, if not higher". Självklart var min följdfråga om babyn fortfarande satt kvar därute. Aja, she cracks me up!

Have a good one

image51
(Inte riktigt vad som poppade upp i mitt huvud, men jag måste tillägga att bilden fanns under namnet "blizzard baby". Så jävla fierce.)

Min helg

Fan vad är det med mig, jag har ont i huvudet och är allmänt opepp. Har fixat och trixat med min mobil och har nu världens bästa ringsignal. OCH nu mina vänner kan ni äntligen tala in meddelande för nu har jag telesvar! WEho.

Igår jobbade jag och det var verkligen kul. Förutom att jag var otroligt bakis, då jag på fredagen hade gone mad och var den FÖRSTA av sällskapet som gick hem, my god. I alla fall så var det väl bra för när jag väntade på att min kära farbror skulle hämta mig så stod jag och ramlade. Ja, jag stod rakt upp och ner och föll handlöst och slog i mina knän :(. Jag som trodde jag var som stabilast i 10 cm klack. Faktiskt. I alla fall så kom jag hem, glömde låsa dörren, la mina linser i linsburken UTAN att hälla på linsvätska och gick och la mig. På morgonen såg linserna ut som små genomskinliga russin.. eh.


Efter jobbet skulle vi äta middag allihop och vi rände runt på stan för att hitta ett någorlunda bra ställe med bord för 10. Vi hade alltså inte bokat nånstans. En lördag kväll. För 10 pers. Så det blev Smaka, men inget fel med det. Jag åt jättegod mat och hade jättetrevligt. Sen var det dock jag som gick först också så jag hängde inte ens med ut. Men med tanke på att jag känner mig otroligt bakis idag (efter ett glas vin), så var det nog en superbra idé.

Så, det var min helg i alla fall.

Thina är effektiv.

Keep cool y'all

Mina nya fina kläder

Några av dom i alla fall:



Byxorna är vida även om inte det syns.

This is a good day

Jag har REDAN fått mina grejer från H&M som jag beställde bara i tisdags! Vilken överraskning, sen har jag varit på makeup-store och tittat ut en massa smink jag ska få, eller skulle fått för lääänge längesedan, men självklart är det mina grejer som kommer bort och jag får bara en massa jobbigheter att deala med. Men nu ska jag äntligen få det, i början av nästa vecka.

Våren here I come!

Hårda bud

Usch jag ska upp imorgon kl 7!! Bara för att åka ut till Saltholmen och ta en jävla färja över och vara utomhus!! Usch. Men jag ska fota och det kan bli kul. Det som känns lite halvfel är att dom sa "klä dig varmt, några av killarna var ute häromdan och det var iskallt". Ja och detta säger dom till en av dom mest frusna personerna jag känner (just nu sitter jag med raggsockor och fleecetröja kan jag ju meddela), och dessutom ska kläder av och på i kylan, så jag vetefan hur detta kommer gå. Men jag är en trooper.

Jag har kommit över detta med att vänta en vecka på att se nästa avsnitt av whatever show man tittar på, så jag streamar på som fan. Förra veckan blev jag supernyfiken på make-oversen på tjejerna i Top Model, så det dröjde inte länge förrän jag fick se dom. Självklart när man sett ett avsnitt och nästa är bara ett klick ifrån så fortsatte jag. Och fortsatte. Nu har jag sett hela säsongen och den som vinner är nejjagbaraskojarjagärpåepisode8. Och det där med gossip girl är long gone, när kommer nästa säsong? Det är lite tråkigare dock, för allt tar slut mycket snabbare. Men jag tror jag lurar mig själv med att jag har för dåligt minne för att vänta en vecka..

Nej men gosh vad tiden går snabbt när man har roligt.. nu måste jag nog sova.

Bye

image39

Morgonpigg

Imorse gick jag upp extra tidigt för att ta en promenix innan frukost, ja ni hörde rätt. Men jag hade i och för sig ett villkor när jag gick och la mig igår kväll; att det skulle vara fint väder! När jag vaknade så var det strååålande solsken så jag hoppade upp med otroligt lätthet och drog på mig promenixpaltorna. Nu har jag just smällt i mig frulle och kollar på Oprah's favourite things. Tyvärr har jag inte sett något lockande ännu, inget imponerande liksom. Aja kan ju inte klaga.

Senare ska jag till stan och fika och sen ska jag träna. Hello new life! (Nytt = pengar och energi)

Keep cool

ett tips också

btw, spana in hm-sidan för HETA killar, heta italienska killar.

Äntligen hemma

Ja mina kära damer och herrar, det är med nöje jag säger att jag äntligen är hemma! En vecka borta från världen kan nog vara för mycket... Tänk er att åka 10 år bakåt i tiden där den sen står stilla. Åtminstone för mig, i en veckas tid. Men visst har jag haft trevligt! Första dagarna var strålande solsken och det var med lättnad jag gick med vårjackan uppknäppt på stan. Min längtan efter shopping dog dock tyvärr bort så fort jag satte min fot i stan. H&M tänker man sig ju att "det är väl likadant överallt". Men nej kan jag ju säga er. Nyinkommet var i popparstuket, lite prickigt, randigt. Jag hittade en fin blus i och för sig men jag hade ingen shoppingglädje så jag tänkte att jag ska för en gångs skull beställa från nätet när jag kommer hem. Detta är nu gjort, så om en vecka ungefär hoppas vi på leverans!

Åh en sak kan jag berätta ändå. Jag har inte träffat någon som är större fan av Audrey Hepburn än min farmor, inklusive mig inräknat. Hon har alla dom bra filmerna inspelade på gamla vhs-band (ja hon är inte ultramodern som dagens ungdom), så vi har suttit och kollat igenom alla gamla filmer jag kommer ihåg från min barndom. Bland de gamla klassiska ungerska filmerna blev det också Roman Holiday och My Fair Lady som jag sett x antal gånger. Finare och mer underhållande film än Roman Holiday får man leta efter.



Keep cool my babies

RSS 2.0