eureka!

jag mobilbloggar! ville bara säga det... är i budapest nu btw, kan inte sova. laterrr

Värsta fyndet

Åh jag vill ha sommar. Jag kunde inte hindra mig från att slänga på mig en sommaroutfit häromdagen och detta blev resultatet:





Personligen tycker jag att det blev en bra helhetsbild för att bara ha tagit första bästa plagg. Det var ju shortsen som blev "key-plagget" för dom har jag inte använt än. Dom fyndade jag på en marknad i Bangkok. Typ 20 spänn, det är gött änna.


IUTGIS, I'm unthankful to god it's saturday

Det känns som en väldigt olustig lördag. Först vaknade jag upp och insåg att vi inte har något att göra god helg-frukost på (det är heligt). Sen mådde jag inte tiptop så jag låg och kollade på dåliga tv-program tills Thina ringde att hon var på stan. Då tog jag på mig mitt pick och pack och tjuvåkte in till stan. Strålande fint väder, fixade in min kappa till en skräddare och allt kändes bra. En liten tur på stan utan nåt inköp helt enkelt. Sen tänkte jag att jag skulle vara duktig och promenera hem istället för att tjuvåka, men börjar det inte regna då istället?? Jorå.

Väntade en evighet på maten, bakad potatis med lammfilé. Så ger mamma mig en köttbit och jag säger "men får jag den minstaaa" "JA det får du". Ärligt talat, om det är något man (hon) borde lärt sig i alla år är att det ska vara en rejäl köttbit, och jag ska INTE få den minsta biten! Så jag surade under hela middagen och nu funderar jag på att förstöra kvällen och dagen med en godispåse.

Igår var i alla fall riktigt kul, jag var orolig i och med bordsplacering att jag skulle hamna bredvid nåt gammalt miffo, eller typ en dryg stockholmare (!!). Men jag hade turen som hamnade bredvid en riktigt gentleman. Sånt gillar jag, när dom reser sig när man ska gå och pudra näsan, eller väntar med att börja dricka innan jag har fått mitt. Himla trevligt sådär! Träffade också några riktigt glada gökar som jag shakade loss med på dansgolvet (som jag nu utsett till min grej efter mitt så otroligt pinsamma samtal om just det).

Ikväll ska jag nog bara kolla på hjärndödande komedi, om någon inte kommer med världens bästa idé som man bara inte kan säga nej till. Jag hoppas nästan inte på det faktiskt.

Later babies

PS.snackade med farsan förut. Guess what, VÅÅÅÅREN är här (där). 15 C, i skuggan!! Här ska glassas i solen och ta långpromenader i fina Budapest.

nödlösning

hittade en svart gammal trasa, jag ser inte glammig ut men det får duga.

And so I'm off!

Så jävla bra!



Ibland finns det bara grymt folk som vet vad som gäller! (Klaxons)

Drunk and hot girls

På fredag ska jag till Push igen. Tvårätters middag och en jävla massa drinkar hoppas jag! Det första är jag garanterad i alla fall.. Men gratis är ju alltid gott, och ja, jag har ju fortfarande inte fått lön så det passar ju utmärkt. Eller nej, för jag har inget att ha på mig. Hade behövt en go shoppingrunda innan. Vafaaan ska jag ha på mig?! Jag vill ha en fin, flowing, kort, svart (!), little black dress. Synd att jag bara har fula saker i trikå typ! Haha (nu skrattar jag åt mig själv).

Tydligen hade jobbet försökt ringa imorse och kolla om jag kunde jobba. Jag fick ett sms 20.38 om det, along with typ 3 andra. OJ tänkte jag, fan vad nice och poppis jag är att jag får 4 sms på rad!! Mm kan man ju hoppas på, jävla cp-mobil.. Fast jag gillar den jag har nu ändå, man känner sig så viktig med den. Jag brukar gå runt med headset hemma medan jag pratar + att jag har lurar i båda öronen så det blir surround, asbra! Sen påverkar det ju inte hur man för ett samtal i vissa fall.. fan jag kan vara så pinsam ibland. När nån säger "såg dig shaka på dansgolvet sist" (typ hade du kul?) så är det ju naturligt att säga något i stil med "ja vafan(eller inte svära), jag hade jättekul!". MITT svar är "ja vafan (ja, jag svor) varje dag!"

Nu säger jag inte mer.

I rule the Xbox 360

Dagens syssla har varit Xbox 360 och träning. Det blev spinning, och jag måste säga att jag gillar det fortfarande inte! Aja jag får komma på nåt bättre än det så jag slipper prata om det. Jag har i alla fall kommit sjuuukt långt på xbox-spelet (Lost Planet), och det är askul! I can stay home from work anyday! Nä, men ärligt så är jag lite irriterad över att dom mystiskt bara tog bort min enda tid denna veckan, på lördag. Jag har en misstanke om vad som ligger bakom, och det är inte så snällt gjort. En kollega ville nämligen byta tid med mig men jag kunde inte (jobbar ju hellre 4h med 100% OB än en hel dag utan OB :S) + att jag ska träna. Så detta var dagen innan dom ringde och sa att "det har blivit fel med schemat och vi blir överbemannade". Jag orkar inte tjata, och jag ska ut på fredag så det är gött att ha en hel bakisdag, vilket var otroligt längesen känns det som!

På måndag får jag lön! Och så drar jag ner till Budapest. Ska bli sjukt gött att komma bort en vecka och bara hänga med farsan. Han frågade vad jag ville göra, och det första jag sa var "eehm jag får ju lön på måndag och jag behöver nya byxor.." Så det blir en shoppingdag för min del i alla fall, om han vill följa med eller inte får han bestämma. Åh jag hoppas att våren har tagit fart där. Antaligen kommer det vara något upp till 15 C vilket kommer bli otroligt skönt!

(försökte googla fram en fin bild på Budapest men det är ju bara turistbilder och vykort) Men här är en annan bild från Budapest som en kompis har tagit:

image31

Goa grejer!

Nu har jag vart och tränat. Spinning, det du. Det är verkligen inte min grej, jag gillar det inte för fem öre, men jag har bokat in på onsdag också, här ska röras på fläsket! Sen så har jag lockat med Thina att hänga med på bodycombat på torsdag, det ar mina krejer. Konditionen är inte på topp, men under den här fabolösa kroppen (!) så finns det muskler! Okej, enough with the bragging..

En annan grej jag har tänkt på är det här med hundar. Så fort jag knäpper på underbara Cesar (Mannen som talar med hundar f.y.i) så känner jag att jag saknar något i mitt liv. En hund! Tänk att ha en snuffsig liten valp och lära den nya grejer och leka med den. Okej att min katt har gjort big approvements på kelfronten, men en katt som sover ca 23 timmar om dygnet är inte det ultimata.

Mitt jetset-liv (öööh) tillåter mig tyvärr inte att skaffa hund just nu, så jag väntar bara på att Sofies granne ska skaffa den där papillonen som han lovat. Då blir det hund-dejt med Sofie!



ÅÅÅÅH Sofie kolla scarfen!

PS. Jag tog bara med bilder på valpar för en fullvuxen papillon skulle inte vara mitt första val på hund kan man säga.. ville bara få ut det till världen.

I'm a psychic

Åh herregud. Kollar på Oprah, och asså den här amerikanska familjen som är s.k. "samlare".. Dom hade skapat små stigar genom hela sitt hus mellan allt junk! När Oprah-teamet kom till räddning så rensade dom ut allting och fick ut 68 TON skräp. Sen hyrde dom ett lagerutrymme på 900 kvm (deras hus var på 300) och fyllde hela! Helt otroligt, och jag kan säga att jag är så glad över mitt rum just nu, som Sofie sa igår "Nu kan man kanske t.o.m se att du äger en fotölj"..

Man vill ju inte att rummet ska sluta såhär:

image26

BIG no no

Bra tider

Åh mitt rum är rent! Nu passar vi äntligen ihop, mitt rum och jag. T.o.m min katt ville komma in + att han tog sig en tupplur under täcket! Shit asså jag kan inte ta in det riktigt.. känner mig riktigt piffig nu och ska lacka naglarna. Detta gör jag samtidigt som jag smider stoslagna planer inför sommaren. Det är då min kära vän Dana kommer och hälsar på från Kanada. Antagligen ska vi dra någon tur till London och hälsa på ytterligare en kär vän, och sen kanske en tripp till Milano där Dana kanske har chans att återfinna sitt livs ragg.

image25

Bra film/Dålig film

Såg just lite på en film... "Bulletproof monk". Ursäkta mig men får man göra hur dåliga filmer som helst? Ingenting hörde samman. Det var en sån film som helt plötsligt kunde snubben karate out of nowhere. Jag somnade.

En bra film däremot är en som kommer på tv ikväll, "United states of Leland". Med den adorable Ryan Gosling. Fast tjejen i filmen är samma tjej som i Donnie Darko. Hon är nog min favoritfasttvärtom-skådis. Jag ogillar henne starkt!
Filmen har jag nog sett 10 gånger, men man kanske borde se den ikväll ändå... 23.25 på femman.

            


Att man aldrig lär sig

Så var man hemma från jobbet idag med. Tiden gick sjukt långsamt idag + att jag var bakis. Det blev Push igår och det var riktigt trevligt. Det blev dock lite vingligt med höga klackar och jag var hela tiden uppmärksam mot vakterna eftersom dom har ett rykte om sig att gilla att slänga ut stackars fyllekajor. Träffade agentur-Annika (Anita på vimmelbild..) och hon blev så glad "ja, vad bra att du inte dricker alkohol!" Och där kommer jag vinglandes och bara pekar mot bordet där alla våra glas står och skäms... Sen kollade vi in en sväng på Parkan. Fatima körde nåt rollspel där hennes karaktär hade ett borttappat vip-kort, och att alla känner väl igen henne. Då kom det nån random snubbe till vakten som hon dividerade med och sa att "ja men det är ju du, du har ju vip-kort". Och den här snubben var helt okänd för oss. Men det funkade ju bra! Sen var det däremot sjukt tråkigt där så vi drog efter 5 min typ.

Jag har ju lovat mig själv att ALDRIG jobba bakis... det är det värsta jag vet! Dålig karaktär...

Funderar på att träna lite senare, fast å andra sidan; varför ska jag plåga mig själv?

So long, farewell

Jadajada

Så var det alla hjärtans dag. Jag sov hos Sofie efter våran svullokväll med top model bl.a. Det blev ingen god natts sömn...drömde massa konstigt och skrämde antagligen livet ur Sofie när jag börja snacka ungerska med henne mitt i natten (har hon berättat för mig). Sen vaknade jag varje kvart och trodde jag hade försovit mig, innan dagens ens börjat! Sen framåt 10-tiden märkte man på det fina vädret att det var dags att gå upp. Så jag och Sofie gick sjungandes ut i solen. Sofie hade sin lediga dag, jag skulle jobba... Möttes av en skål geléhjärtan på kassadisken, såna som man tycker är sååå äckliga. Så tar man en. Och en till. Och sen några till, och så är skålen slut! Man fick ju höra några kitschiga kommentarer som "då tar jag ditt hjärta" eller nåt sånt från kunderna också.

Min frukost, mellanmål, lunch, bestod av lite lösgodis på morgonen (typ 1 chokladbit och lite sura godisar), sen geléhjärtan. Då hade jag ändå köpt två bananer på vägen för att inte dö typ. Dom ligger kvar i min väska... Socker ger ju energi ändå! Så jag gick och tränade efter jobbet. INGEN bra idé. Efter 20 min höll jag på att somna på löpbandet, and that's a true fact. Så jag avslutade snabbisen och lunkade hemåt. På spårvagnen satt jag och suckade åt en ful tjej som snackade mobil onödigt högt om hur hon precis varit och fixat mobilabonnemang och bredband "Jag sa att jag ville ha den rosa men dom hade inte den inne så dom skulle skicka den hem, men nu märkte jag att dom tog fel adress!!! Och om dom inte hade den rosa skulle jag få den svarta" VEM BRYR SIG?! (okej jag hade inte valt den rosa iof...). Sen ringde hon jävla butiken och skulle skälla på dom om adressen. Kan tänka mig snubben hon snacka med bara sucka åt hennes löljiga "jag vet hur detta ska gå till blaaablabla".


Nu ska jag ta ett bad.

Later babes

Två dagar...

får ni inte missa att spana in 8 mars, då jag bland andra är med i modereportage! Fotade idag och det gick bra, kom därifrån med krusigt hår och gullig make up. Tur att jag inte glömde ta av diademet innan jag stack hemåt, annars hade väl folk trott att dom ser en levande docka.

Det blev en tidig morgon (till skillnad från att börja antingen 10 el. 12 på dagarna) då jag gick upp 7.40! Så när jag kom hem vid 13 ungefär tog jag mig en välförtjänt tupplur. Sen vaknade jag upp precis i tid för Top model nr... jag vete fan. Då insåg jag att det är ju dags för ny säsong! Så nu har jag bokat in date med Sofie kl 20.30 utanför ICA. Jag ser framemot att få se några riktiga amerikanska nötter..

Innan dess ska jag äta ännu en middag tu man hand med mama, sen ska jag träna! Som jag nämnt förr så är det bara vi hemma på vardagarna... visst det är mysigt ibland men jag är en sån där som bara vill stänga in mig för mig själv när jag inte har nåt speciellt för mig.

Är det någon som vill supa sig redlös med mig på Alla hjärtans dag är det bara att höra av sig!

Later babes

Kul när man har tråkigt

Nu ska jag spela på mitt Xbox 360. Det var längesen.

Spelet blir nog Lost Planet, men jag är på en sjuuukt svår boss.

image19


Och ännu en dag...

Än sålänge kan vi kalla dagen för en förlängning på igår kväll... Gick upp vid 10.30 och käkade frulle till Oprah. Det handlade om inredning där dom visade amerikaner som hade inrett sina hem. Det mesta var sjukt fult, men i USA är väl sånt "snyggt". Jag måste säga att jag blev i alla fall inte så peppad av att se mitt rum, a.k.a bombnedslag... Jag kan vara en väldigt prydlig person, men dom senaste månaderna har allting förfallit. Jag kommer nog inte ens ihåg senast jag dammsög... ehrm. Folk med astma hade nog dött här inne.

Efter Oprah bestämde jag mig för att skicka in dom jävla blanketterna för kursen jag ska läsa, och till min fasa så kostar kurslitteraturen 300 SPÄNN!! Vafaaan tänkte jag inte på det för?! Kollade runt på blocket efter nåt billigare men nope, jag tror komvux köper upp alla böcker som är billigare för att kunna sälja dom dyrt. Fuckers.

Sen var det Oprah igen! MM, handlar då inte programhelvetet om fina kärlekshistorier, romantik och lycka?! Det här är verkligen min dag känner jag nu! God damn it. Vad fan ska jag göra på alla hjärtans dag? Eller jag menar, jag har aldrig någonsin gjort nåt speciellt på den dagen så varför ska det vara annorlunda nu. Jag ska jobba och sen gå hem och vara miserable. Om inte någon trevlig karl hör av sig vill säga. Fast när jag tänker efter så är det nog ingen idé att ha hopp om det... Det blir väl typ att jag får äckliga geléhallon av min mamma, så äter jag upp allt i ren desperation och sen spyr. Tur att jag ska träna idag...



Om bara livet kunde vara som en snygg film

image12

i-landsproblem

Nu är jag sjukt seg, har knappt rört mig från datan.. bara surfat runt och inte gjort nåt vettigt! Jag har för tillfället väldigt svårt att bestämma vilken av alla tusen mobiler som finns framför mig jag ska använda. Först och främst har jag en riktigt skruttig som jag har haft i typ 5 år. Den går fetbort. Sen har jag fått min kära systers lite mindre skruttiga mobil (men fortfarande väldigt skruttig). I den här mobilen då så fanns även min kära systers gamla kontantkort, MED PENGAR PÅ! Så jag har gått runt med två mobiler i några veckors tid. Alltså ringt från ena och tagit emot samtal från den andra. Så desperat är jag...

Idag fick jag ännu en mobil av min mamma. Ni vet hon jobbar på nåt sånt jobb där dom får nyaste flashigaste mobilerna titt som tätt. Okej, missförstå mig rätt för den här mobilen jag fick var ENORM. En sån där med tangentbord t o m. Visst det är kul att leka med nya mobiler, men sen är dom alla likadana. Sen har jag även hört att jag kan få välja mellan en till av min mor, en ROSA... så den går nog fetbort, men bli inte förvånade om ni ser mig på stan med en rosa, blänkande mobil... fan. Ja just det! Sen har Thina skaffat ny mobil och låter mig låna hennes gamla om jag vill.

Ah jag blir galen! Plus att ni undrar säkert varför jag inte bara köper en helt ny, helt egen mobil. Det undrar jag med.

Halva dagen har gått

och jag har inte gjort nåt vettigt, bara sovit länge och myst framför tvn. Men nu ska jag gottgöra för mig själv genom träning. Det blir med Thina (för en gångs skull ;) och jag ser framemot det!

Okej jag har 5 min på mig att packa ner allting och ta spårvagnen!

Later babies

Push it

Det blev Push igår! Det var första gången och jag måste säga att jag blev inte besviken. Fanns ju såklart de dryga peepsen, men det blir ju vad man gör det till och vi gjorde det bra! Sen kan man ju ha åsikter om hur vakter kan bete sig. En fråga, som jag är nästan säker på svaret.. Vakter får INTE sätta handklovar på nån, inte ens ha det på sig? Nu var det inte jag som drabbades som tur var (puh), men det var min kompis. INTE okej. Dessutom hittar vakter på vad som helst för att vara elaka. Aja you all know the drill...

Idag blir det 2 årskalas, och vad är bättre på en bakisdag än att leka med hyperaktiva barn som dessutom får äta hur mycket kakor och godis som helst på ett kalas. Sockerkick någon? Jag hade inte varit feg, enda jag har ätit är en torr macka, ingen idealisk bakismat direkt. Jag hade inte heller bangat att ligga i min soffa hos Sofie och kolla på dålig söndagstv, kanske med en pizza bredvid sig eller lite smaskigt godis. That's how we usually roll, men ja idag ska jag ju som sagt på kalaaaas.


Det får bli en snabbdusch och kanske en macka till nu. Dock inte tillsammans.



Give me some
image11

Check this out

Åh det här tackar vi gud för; FOALS. Och vi tackar för den gudomlige Jack Bevan som inte bara är trummis utan ansikte utåt för Burberry denna säsongen, tillsammans med Agyness Deyn!! Couldn't be better.

Nä dagens tips, foals - cassius.



Tack för mig!

Push

blev jag inbjuden till idag, men det är ingen som vill följa med! Eller, jag har faktiskt bara kollat med en.. så jag gör mycket väsen för ingenting. Plus att kvällen är ung och man vet aldrig vad som händer. I vilket fall som helst så ska jag jobba imorgon kl 10 så jag ska ändå ta det relativt lugnt.

Sen ska typ halva av alla dom jag känner till the eye ikväll för att det är 2-årsdag eller nåt sånt. Det är ju kul att man får möjligheten att följa med..nawt, för jag kommer inte in.. :S och DÄR var det sagt och nu kan jag skämmas öppet!


gaaaaaaaaaaaaaaaaaah

En resa jag "egentligen inte ser framemot" (=hårt arbete)

Inte hunnit med megamycket på min lediga dag, men jag kan ju inte säga att jag har ansträngt mig heller.. ehrm. Jag klämde i alla fall in en snabbis på agenturen där jag träffade gamle goa Danilo, och så Lennart som satt i ett hörn och pratade i telefon. Tydligen ska jag iväg nånstans i början av maj om allt rullar på. Antingen Paris eller New York. Jag blev lite förvirrad där, för det har varit himla mycket snack om Belgien och speciellt London, men tydligen är det inga bra ställen för mig, för man hamnar i "festarträsket"... OJ jag trodde inte att dom visste SÅ mycket om mig.. nä men jag sköter i alla fall alltid mitt jobb, vilket är det viktigaste. Ja hursomhelst så tycker jag att New York låter ytterst lockande, fast jag vet inte om jag kan hantera odrägliga amerikaner en längre tid.

Nu har jag i alla fall hårt arbete framför mig om allt ska gå vägen, men jag ser framemot det! (väldigt olikt miss P)

Sen så fikade jag med Jojo (smeknamn jag kom på nu för miss Joensuu). Det är en gammal klasskompis till mig som jag inte sett på länge. Det var mycket trevligt, och hon är en sån snäll själ att hon t o m BJÖD mig på en kopp kaffe! :O :O :O :O Stort tack faktiskt, den där djävulska drycken hade kunnat spränga min sista sedel jag har i plånboken. Sen skulle hon shoppa skor, och tydligen var Din Sko ett av målen, och jag ska säga att jag är inte så stor fan av billiga skor med kass kvalité, men jag hittade faktiskt ett par boots med något jag kallar "vardagsklack". Missförstå mig inte, jag skulle aldrig ta på mig klackar lägre än 7 cm (nåt sånt iaf), och dessa var väl nåt sånt. Dom hade iaf bred klack och dom var gråa. Något jag definitivt skulle dra på mig till jobbet. Nu är det så att jag ska få en extra opinion av miss S imon, så om uttalandet blir positivt så får jag väl pull some strings and make it happen... ingenting är ju omöjligt!


Peace and Love

Snabbis

Det finns hysteriskt galna människor där ute! Efter en timma youtube-tittande med sällskap över msn blir man inte mycket smartare. Här är godbitarna:

http://www.youtube.com/watch?v=5X1VIyZe3Ws&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7BtNN6M97q8

LÄTT värt att titta på

Going away

Fan, fick just ett samtal om att åka bort. Även om bara för en helg så är det ju asgött! Speciellt om man får bo gratis. Nu är det så att först av allt ska jag till Budapest 25 feb. Farmor är gammal, men hon lever fortfarande så ett besök skadar väl ingen. Sen är det sjukt gött att bara komma till en fin stad for a change. Så först det, sen fick jag förslag av Thina om Stockholm, har ju aldrig "vart" där riktigt så det är väl dags nu. Kanske i mars isf. Och nu får jag förfrågan om Köpenhamn också! GAAAAWD varför locka en fattig själ till farliga utgifter?? Jag funderar på om det ens är möjligt, för det skulle vara på fredag i så fall och jag jobbar ju.

Men det är ju å andra sidan en grym tid att åka till CPH... jag menar THE VISION.

image9


Asså mitt huvud sprängs snart, det är för mycket press nu!! Jag vill åka, alla vill åka, så låt oss åka! (Betalar någon mina biljetter överallt?)

Pb & J

Idag efter jobbet så var det plåtning som gällde. För 28 street som jag gör lite som en kul grej bara. Har vart där nu några kvällar och fotat, det har blivit väldigt utspritt för alla klädproverna hade inte kommit för höstkollektionen. Så idag var det allra sista. Tog typ en timma och det är alltid kul att bli plåtad och vara lite kreativ!

Sen blev det lyxigt kinakäk med mamma. Det är bara vi två nu på veckodagarna och jag trivs oerhört bra faktiskt. Det har funkat utmärkt att bara ligga framför tvn och kollat på typ Plus eller intervjuer med K G Bergström. För det är sånt min mamma tittar på...

Asså jag har cravings nu.. plus att när man snackar med nån på andra sidan jordklotet (kanada) där några av världens godaste snacks finns, så blir det inte bättre!!! GAH jag skulle kunna döda för en pb & j (peanutbutter and jelly). Eller dom där små degklumparna som man stoppar i ugnen så blir dom chocolate chip cookies men man kan äta dom råa också.


Plus kallar


image8

Could it be...?

Jo det var en grej jag låg och tänkte på det igår kväll.

Miss P har inte någon kondition att tala om, inte heller några muskler att hänga i granen. Alltså, miss P är inte vältränad, har aldrig vart, och har aldrig gillat att träna. MEN! Jag längtar verkligen efter att få komma till gymmet och springa en halvtimma på bandet, testa kampsporter och allt annat man kan göra där. Helt sjukt!! Could it really be? Håller jag på att bli träningsfreak? Ok, det där var att ta i för så himla mycket har jag inte tränat än, men jag vill verkligen komma igång nu.

Beach 2008 here I come.

image7

Phone it

Jag har en jävla skitvecka bakom mig som jag har legat hemma och glott i väggen, och INGEN har titta förbi och sagt hej... jag har ägnat mig åt att telefontrakassera folk i brist på annat. Jag är rätt bra på det, för en bra egenskap jag har är att för det mesta svara i telefon FÖRSTA gången någon ringer. Många jag känner svarar hellre på typ 17e försöket; lika bra att köra igenom alla 16 snabbt så man kommer fram nån gång!

Så var man hemma från första dan på jobbet sen en vecka. Det var väldigt lugnt vilket är ett bra tempo för mig. :) Mycket nya fina grejer vilket ger mig en lätt depression... vilket är ordet jag söker...?

P A N K. tack.

Miss P with her golden Macbook

Yes, här är den:

image2


Min nya dator, och jag får tacka en mr Sid så mycket för tipset som gör mig möjligtvis ännu pankare i tanken, eftersom den här går loss på ca 40 000 kr. Känn er väldigt välkomna att donera en slant, kontonr: 3300-P NEEDS YOUR HELP...

In my life...

Det är inte så mycket ni vet om mig. Här tänkte jag köra en snabbgenomgång. Ingenting om min uppväxt etc. Bara lite allmän info om mig själv.

Jag har nyligen blivit singel, vilket jag tar upp allra först för att det är en rätt stor grej, och jag har verkligen tatt åt mig uppdraget att inte hänga för mycket läpp över hela göra slut-delen. Istället hoppas jag på en bra relation med mitt ex i framtiden istället, och just nu fokuserar jag på allt annat. Massa kul saker har hänt sen uppbrottet faktiskt. Jag började på nytt jobb, köpte träningskort som jag använt flitigt, jag har mer tid över till kompisar och mig själv. Ni kanske känner igen er, men för mig var det alltid så att när jag inte jobbade så var jag antingen alltid med pojkvännen eller kompisar. När jag var med den ena kände jag ett behov att ringa den andra, och när jag var, och kanske behövde vara, ensam så kände jag att jag behövde klämma in mer och mer för att "hinna med". Det är så nu när man är stor, man har inte tid till allt!

Jag bor hemma hos min mamma, vilket jag för tillfället inte tycker är så jobbigt. Om man har kompisar som bor ensamma så har man inte så stort behov själv av att bo ensam, man kan ju hänga där! Jag ser det istället som ett problem, vems lägenhet ska man utnyttja varje gång man ska dricka vin, laga mat, chilla osv? NÅGON kommer ju känna serious waste av hyra! Jag är rädd att det hade blivit jag som kände så, och det där med att vara pank och speciellt känna sig pank är inte min grej, vilket jag påpekar på min "inte gillar"-lista.

Nu var det ett tag sen jag kände mig annat än pank, så det behöver vi inte prata om just nu... but I always find a way to get by. Jag hittar alltid sätt att köra hela grejen och gå ut och festa utan resurser. Missförstå mig rätt, man KAN festa utan att göra slut på obscent mycket pengar. Det är lite av en livstil, eller ska man kalla det färdighet? Färdighet låter mycket bättre tycker jag, annars låter det som att jag konstant är pank. Så, om man bara gillar att dansa, har kul kompisar, är lättroad, och har pengar till inträde och garderob (vilket borde tas bort) så kan man ha hur kul som helst!

Vet inte hur mycket info om mig själv jag fick inklämt här men jag hoppas det duger och tillfälligt mättar er oändliga törst för mer miss P...!

Peace

doitnow

Det blev ingen modellfest med snygga killar för min del, har legat hemma i japp, ca en vecka. Inte träffat en enda intressant människa, inte varit utanför dörren (vilket iof inte är mycket att gråta för med tanke på pissvädret som inte verkar ha kunnat släppa taget). Nu är det så att det är  s t r å l a n d e  solsken ute idag! Jag är verkligen redo att ta första steget ut, har jag någon med mig?? Inte?! Hepp, vilken ultimat dag jag har som nybliven frisk.. Får väl sitta här hemma och ha party för mig själv. Eller så tar jag mig en försiktig titt ut genom dörren helt ensam. Det får bli båda.


TTYL

RSS 2.0